Isolatieglas in bestaande en nieuwe kozijnen

Last van de kou? Tocht? Condens op uw ramen?

Dit zijn de kenmerken van een matig tot slecht geïsoleerde woning. Mogelijk bent u op zoek naar isolatieglas om uw huis en leefomgeving een stuk comfortabeler te maken.

 

Daarnaast is het grote voordeel van isolatieglas dat het de stookkosten aanzienlijk verlaagt en zich hiermee  uiteindelijk terugverdient. Een echte investering

 

Met onze professionele apparatuur kunnen wij in bestaande sponningen het dubbel glas op een verantwoorde en fraaie manier plaatsen.

verdiepen verbreden van sponningen
dubbel glas in bestaande ramen

 

Enkel glas vervangen voor HR+ dubbel glas. De makkelijkste manier om uw energielabel op te plussen.

 

Grote voordelen zijn:

 

  • zeer goede isolatie
  • comfort
  • verbetering energielabel
  • snelle terugverdientijd 

 

Gewoon dubbel glas of hoogrendements glas?

 

 

 

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van dubbel glas en voorzetramen in bestaande sponningen en kunnen u daarbij adviseren, bijvoorbeeld over wat het meest geschikte dubbel glas voor uw situatie is.

 

enkel glas vervangen voor dubbel glas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: op de 1e etage zijn de bovenlichten en schuiframen voorzien van dubbel glas. Na het schilderen zal er optisch nauwelijks verschil zijn met de 2e etage.

 

Al uw vragen kunnen wij beantwoorden en we geven helder uitleg over de zaken die voor u belangrijk zijn om te weten. Bij een bezoek aan onze winkel wordt, indien u dat wenst, direct een offerte gemaakt. Vergeet dan niet de maten mee te nemen!

 

Als u akkoord gaat met de offerte, dan zullen wij aan huis de situatie komen bekijken, de exacte maten opmeten, en eventuele overgebleven vragen bespreken.


Bent u op zoek naar voorzetramen in plaats van dubbel glas? Lees hier meer.

 

Voorzetramen Den Haag