Glasherstel in Den Haag en omgeving

Glasherstel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij vervangen en herstellen inmiddels al meer dan 40 jaar allerlei soorten glasschades in Den Haag en omgeving.

 

Onze bedrijfsauto’s zijn uitgerust met alle apparatuur en toebehoren om een schade zo vlot en soepel mogelijk uit te voeren.

 

Wij hebben vrijwel alle soorten enkel glas op voorraad staan, zoals floatglas, gelaagd glas, draadglas en figuurglas.

Wij plaatsen noodvoorzieningen, maar vervangen kapotte beglazing indien mogelijk meteen: voordelig en snel!

Noodvoorzieningen worden meestal geplaatst als er bijvoorbeeld glas in lood ramen uit de sponning gehaald worden om opnieuw verlood en of in dubbel glas geplaatst worden.

Ook in overige situaties waarbij de glasreparatie op zich laat wachten en waarbij toch veiligheid en een dicht raam gewenst is kan een noodvoorziening geplaatst worden.

 

Het melden van een glasschade is uiterst eenvoudig: U belt ons op, vermeldt waar de glasschade zich bevindt, de globale afmeting van het raam en het soort glas. Vervolgens plannen we een afspraak en komen we de schade herstellen.

 

Het maken van een afspraak voor kapot glas in lood gaat op dezelfde manier. Het is vaak mogelijk om dit aan huis te doen. Om de beste reparatie te krijgen wordt u verzocht een stukje van het kapotte glas -uitgezonderd blank glas- mee te nemen, wij zoeken er dan de juiste glassoort en kleur bij. Bij grotere schade moet het raam echter meegenomen worden en gerestaureerd of opnieuw verlood worden.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of lees hier meer over glasschade.